Januari 2018

Op deze mooie zondag is er genoeg te zien en te beleven in de tuin. Het zonnetje schijnt en het is niet echt koud. Vanaf morgen gaat het weer herfst worden dus vandaag hebben we het er maar van genomen,

In de tuin bloeit de laatste roos, of de eerste roos. Geen idee, maar hij bloeit.

Dit is de roos van de eerste rozenboog. Die stond hier al toen we hier kwamen wonen. Elk jaar is dit de eerste roos die in het late voorjaar gaat bloeien. Nu is hij een beetje van slag.

De andere rozen die bloeien zijnde kerstrozen of te wel Helleborus. Als je er eenmaal met één begint, is er geen houden meer aan. Dan wil je er nog één. En, toe maar, die roze is ook mooi. En ik heb vast nog wel een plekje voor die dubbele bloem. En ik kan vast niet zonder die hele donkere. Maar die gespikkelde is ook te mooi om te laten staan. Kortom. een hele border vol.

 

En dan staan er nog een heleboel in knop. Die komen de volgende keer aan bod. Nu ga ik snel de tuin weer in, genieten van de zon.

Comments are closed.