Herfstdag

Vandaag is het een herfstige dag. Het waait en regent. Regelmatig waaien er potten om. De klimroos New Dawn heeft op dit moment één bloem die dan wel weer prachtig bloeit. De Gelderse roos bloeit ook al weer. Dat is raar, want deze zou in de winter moeten bloeien, maar bloeit van September tot Mei. Ik vind het niet erg. Op zoek naar foto’s kwam ik deze foto van de tuin in de lente tegen.

lentetuin

veel vergeet me niet en bloesem

Gelukkig kunnen we wel droog in de tuin zitten. We hebben sinds dit voorjaar een prieel ontworpen door “spaceprof design” We zitten hier veel, zondag ochtend ontbijt, ’s avonds in slaap vallend en zeker als het een beetje regent.

prieel

mooie blauwe regen.


Komende week ga ik een plan maken voor de herinrichting van de blauwe border. Ik hoop de inrichting voor het eind van de maand klaar te hebben. Tips zijn altijd welkom.

Leave a Reply